Goedkope B&B Eindhoven

Boek een goedkope B&B in Eindhoven

Als u voor één of meerdere dagen naar Eindhoven komt om te shoppen of om kunst en cultuur op te snuiven, dan zult u al duur genoeg uit zijn. Als u dan ook nog een overnachting(en) moet boeken, dan zoekt u uiteraard iets goedkoopst. Een goedkope B&B in Eindhoven is Winston Bed & Breakfast.

Bij ons slaapt u altijd heerlijk in een goed bed, verblijft u in een statig en monumentaal pand uit de 18e eeuw en u krijgt ´s ochtend een heerlijk ontbijt. Een belangrijk voordeel bij ons, is dat onze B&B niet alleen voor koppels is, ook gezinnen zijn bij ons welkom.

Wij verwelkomen u graag bij Winston Eindhoven en wensen u een aangenaam verblijf toe!

Neem een kijkje in Winston B&B:

Neem een kijkje in Winston Bar

Kamer reserveren Tafel reserveren

Wat mag u van een B&B in Eindhoven die goedkoop is verwachten?

Misschien dat u niet zulke hoge verwachtingen heeft van een B&B in Eindhoven die goedkoop te boeken is? Dan zult u verrast worden als u een kamer boekt bij Winston Bed & Breakfast. Onze kamers zijn stijlvol ingericht. Het belangrijkste is natuurlijk het bed. Ook als u een kamer voor vier of vijf personen boekt, iedereen krijgt zijn eigen luxe opgemaakte bed. Verder is er een smart-tv op de kamer aanwezig, een luxe koelkast, een wastafel en föhn.

Winston Bed & Breakfast is uw goedkope B&B in Eindhoven

Wat ook uw reden is om Eindhoven te bezoeken, bij Winston Bed & Breakfast boek u een goedkope B&B in Eindhoven. Ondanks dat wij goedkoop zijn, krijgt u een verblijf in een prachtig pand en in een stijlvolle kamer. Heeft u nog vragen over onze B&B? Of wilt u advies over uw verblijf in Eindhoven? Neem dan gerust telefonisch of per e-mail contact op, wij helpen u graag verder voor een prettig en ontspannen verblijf in onze bed & breakfast en in de stad Eindhoven.

REVIEWS

Volg ons op Instagram

@winstoneindhoven
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3369447119777797