Privacy verklaring

Verwerking van je persoonlijke gegevens gebeurt op grond van de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of GDPR genoemd). Handhaving van deze regels wordt in Nederland uitgevoerd door de Autoriteit persoonsgegevens. Winston Bed & Breakfast draagt zorg voor een passende organisatorische, technische en fysieke beveiliging van bestanden waarin persoons- en verkeersgegevens worden opgeslagen. Op deze wijze stellen wij zeker dat deze gegevens alleen toegankelijk zijn voor bevoegde personen en dat de gegevens alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij zullen je gegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij daartoe aanleiding is en het ook in je eigen – gekozen – belang zal zijn. In dat geval zullen wij dat expliciet vermelden.

Wij zullen nooit commercieel misbruik maken van de door jou passief of actief verstrekte gegevens. Je hebt de mogelijkheid om je persoonsgegevens in te zien en bij eventuele onjuistheden te laten corrigeren. Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Voor algemene informatie over de AVG verwijzen we je naar de website van Autoriteit Persoonsgegevens. Winston Bed & Breakfast spant zich in te waarborgen dat de personen die afgebeeld staan in onze uitingen goedkeuring hebben verleend aan deze uitingen. Indien je hierover opmerkingen of klachten hebt, dan kun je deze e-mailen naar: mail@winstoneindhoven.nl. Winston Bed & Breakfast behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Het verdient aanbeveling om dit privacy beleid geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Beveiligen:

Winston Bed & Breakfast neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Winston Bed & Breakfast maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Winston Bed & Breakfast bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Data wordt opgeslagen op servers binnen Nederland. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Winston Bed & Breakfast verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

Winston Bed & Breakfast
Stratumseind 93
5611 ER Eindhoven,
Nederland
T: +31 (0)40 209 79 79
E: mail@winstoneindhoven.nl
W: www.winstoneindhoven.nl
KvK: 72205822

Volg ons op Instagram

@winstoneindhoven
Aanstaande woensdag is het zo ver! 🍻⁣
⁣
Onze eerste Winston bingo van het jaar.⁣
⁣
Iedere laatste woensdag van de maand veranderen we vanaf 19:30 uur onze bistro-bar in een bingo-bar! Onze bingo-master Olof voorziet iedereen van de leukste deuntjes, gezelligheid en natuurlijk van de cijfers en onze chefs koken de sterren van de hemel in de keuken. 🍤 En er zijn leuke prijzen te winnen! 🏆⁣
⁣
Aanvang: 19:00 uur⁣
Start bingo: 19:30 uur⁣
Einde bingo: 22:30 uur⁣
⁣
We zijn die avond vanaf 17:00 uur geopend voor een hapje en een drankje vooraf en ook tijdens de bingo kunnen onze tapas en shared dishes besteld worden. ⁣🥃🍤⁣
⁣⁣
Aanmelden (gratis) voor de bingo kan via de link in bio!⁣⁣
⁣⁣
Zien we je woensdag? ✨⁣⁣
⁣
——————————————————————⁣
⁣
🇬🇧This Wednesday it’s time for the first Winston bingo of the year! 🍻⁣
⁣
Every last Wednesday of the month, at 19:30 we turn our bistro-bar into a bingo-bar! Our bingo-master will bring the best tunes 🎼, a nice atmosphere and of course the numbers! And our chefs will do some amazing cooking. 🍤 Plus, you can win some great prizes! 🏆⁣⁣
⁣⁣
Welcome: 19:00⁣⁣
Start bingo: 19:30⁣⁣
End bingo: 22:30⁣⁣
⁣⁣
We open our bistro that evening at 17:00 for a tasty bite and drink before the bingo starts and also during the bingo you can order our delicious tapas and shared dishes. 🍤🥃⁣⁣⁣
⁣⁣⁣
Sign up (for free) via the link in bio.⁣⁣
⁣⁣⁣
See you Wednesday! ✨
Aanstaande woensdag is het zo ver! 🍻⁣ ⁣ Onze eerste Winston bingo van het jaar.⁣ ⁣ Iedere laatste woensdag van de maand veranderen we vanaf 19:30 uur onze bistro-bar in een bingo-bar! Onze bingo-master Olof voorziet iedereen van de leukste deuntjes, gezelligheid en natuurlijk van de cijfers en onze chefs koken de sterren van de hemel in de keuken. 🍤 En er zijn leuke prijzen te winnen! 🏆⁣ ⁣ Aanvang: 19:00 uur⁣ Start bingo: 19:30 uur⁣ Einde bingo: 22:30 uur⁣ ⁣ We zijn die avond vanaf 17:00 uur geopend voor een hapje en een drankje vooraf en ook tijdens de bingo kunnen onze tapas en shared dishes besteld worden. ⁣🥃🍤⁣ ⁣⁣ Aanmelden (gratis) voor de bingo kan via de link in bio!⁣⁣ ⁣⁣ Zien we je woensdag? ✨⁣⁣ ⁣ ——————————————————————⁣ ⁣ 🇬🇧This Wednesday it’s time for the first Winston bingo of the year! 🍻⁣ ⁣ Every last Wednesday of the month, at 19:30 we turn our bistro-bar into a bingo-bar! Our bingo-master will bring the best tunes 🎼, a nice atmosphere and of course the numbers! And our chefs will do some amazing cooking. 🍤 Plus, you can win some great prizes! 🏆⁣⁣ ⁣⁣ Welcome: 19:00⁣⁣ Start bingo: 19:30⁣⁣ End bingo: 22:30⁣⁣ ⁣⁣ We open our bistro that evening at 17:00 for a tasty bite and drink before the bingo starts and also during the bingo you can order our delicious tapas and shared dishes. 🍤🥃⁣⁣⁣ ⁣⁣⁣ Sign up (for free) via the link in bio.⁣⁣ ⁣⁣⁣ See you Wednesday! ✨