Privacy verklaring

Verwerking van je persoonlijke gegevens gebeurt op grond van de Europese Algemene verordening gegevensbescherming (AVG, of GDPR genoemd). Handhaving van deze regels wordt in Nederland uitgevoerd door de Autoriteit persoonsgegevens. Winston Bed & Breakfast draagt zorg voor een passende organisatorische, technische en fysieke beveiliging van bestanden waarin persoons- en verkeersgegevens worden opgeslagen. Op deze wijze stellen wij zeker dat deze gegevens alleen toegankelijk zijn voor bevoegde personen en dat de gegevens alleen worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn verkregen.

Wij zullen je gegevens niet ter beschikking stellen aan derden, tenzij daartoe aanleiding is en het ook in je eigen – gekozen – belang zal zijn. In dat geval zullen wij dat expliciet vermelden.

Wij zullen nooit commercieel misbruik maken van de door jou passief of actief verstrekte gegevens. Je hebt de mogelijkheid om je persoonsgegevens in te zien en bij eventuele onjuistheden te laten corrigeren. Dit privacy statement is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Voor algemene informatie over de AVG verwijzen we je naar de website van Autoriteit Persoonsgegevens. Winston Bed & Breakfast spant zich in te waarborgen dat de personen die afgebeeld staan in onze uitingen goedkeuring hebben verleend aan deze uitingen. Indien je hierover opmerkingen of klachten hebt, dan kun je deze e-mailen naar: mail@winstoneindhoven.nl. Winston Bed & Breakfast behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacy beleid. Het verdient aanbeveling om dit privacy beleid geregeld te raadplegen, zodat je van deze wijzigingen op de hoogte bent.


Beveiligen:

Winston Bed & Breakfast neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Winston Bed & Breakfast maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Winston Bed & Breakfast bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard indien er geen overeenkomst met u tot stand komt. Data wordt opgeslagen op servers binnen Nederland. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Winston Bed & Breakfast verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op.

Winston Bed & Breakfast
Stratumseind 93
5611 ER Eindhoven,
Nederland
T: +31 (0)40 209 79 79
E: mail@winstoneindhoven.nl
W: www.winstoneindhoven.nl
KvK: 72205822

Volg ons op Instagram

@winstoneindhoven
𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁𝘀 • Eindhoven is een bruisende stad waar veel te beleven valt! Zo staan er de komende tijd weer een aantal mooie evenementen op de planning. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. 👇

🍺 Jeu de Bier – Kom een potje jeu de boulen en een drankje drinken tijden Jeu de Bier! Zondag 25 september a.s. wordt het achterste deel van het Stratumseind omgetoverd tot Jeu de Boules-toernooi plus bierfestival. Georganiseerd door ons, samen met @belgbiercafeeindhoven, @boulesbitesbareindhoven, @feestfabriekeindhoven en @sportsbardugout. Naast de vele bieren, kun je ook genieten van onze signature cocktails, hapjes én live muziek. Meld je aan via bit.ly/jeu-de-bier 

🏃 Marathon Eindhoven – Bekijk de Marathon van dichtbij bij Winston Bistro Bar. Op zondag 9 oktober komen de renners langsrennen, dus Winston Bistro Bar is dé plek om ze te komen aanmoedigen. Wij zorgen voor de drankjes, gezelligheid en vanaf 14:00 uur muziek van DJ Joey Festa. Wie kom jij aanmoedigen? 

🎨 Dutch Design Week – Hét Eindhovense designevenement komt er weer aan. Van 22 t/m 30 oktober kun je werk van meer dan 2.600 ontwerpers bekijken tijdens het grootste designevenement van Noord-Europa. Tussen het designkijken door ben je altijd welkom bij Winston Bistro Bar voor een hapje en een drankje!

💡 GLOW Festival Eindhoven – Acht dagen lang staat Eindhoven weer in het teken van kunst en licht tijdens GLOW. Het grootste lichtkunstfestival van Nederland vindt plaats van 12 t/m 19 november. Kom de sfeer proeven bij Winston Bistro Bar en onderbreek je GLOW-wandeling met een heerlijk diner.

Foto via Rob Heijneman

#Eindhoven #eindhovencity #welkomineindhoven #visiteindhoven #stratumseind #thisiseindhoven #eindhovencity #eindhoven_ehv #horeca #horecanederland #restauranteindhoven #uitetenineindhoven #horecaeindhoven #bareindhoven #bar #cafeeindhoven #visitbrabant #weekendjeweg #bedandbreakfastnederland #bedandbreakfast #brabant #vakantie #wegineigenland #eindhovenhoreca #eindhovenhotspot #winstonbistrobar #marathoneindhoven #gloweindhoven #ddw
𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁𝘀 • Eindhoven is een bruisende stad waar veel te beleven valt! Zo staan er de komende tijd weer een aantal mooie evenementen op de planning. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. 👇 🍺 Jeu de Bier – Kom een potje jeu de boulen en een drankje drinken tijden Jeu de Bier! Zondag 25 september a.s. wordt het achterste deel van het Stratumseind omgetoverd tot Jeu de Boules-toernooi plus bierfestival. Georganiseerd door ons, samen met @belgbiercafeeindhoven, @boulesbitesbareindhoven, @feestfabriekeindhoven en @sportsbardugout. Naast de vele bieren, kun je ook genieten van onze signature cocktails, hapjes én live muziek. Meld je aan via bit.ly/jeu-de-bier 🏃 Marathon Eindhoven – Bekijk de Marathon van dichtbij bij Winston Bistro Bar. Op zondag 9 oktober komen de renners langsrennen, dus Winston Bistro Bar is dé plek om ze te komen aanmoedigen. Wij zorgen voor de drankjes, gezelligheid en vanaf 14:00 uur muziek van DJ Joey Festa. Wie kom jij aanmoedigen? 🎨 Dutch Design Week – Hét Eindhovense designevenement komt er weer aan. Van 22 t/m 30 oktober kun je werk van meer dan 2.600 ontwerpers bekijken tijdens het grootste designevenement van Noord-Europa. Tussen het designkijken door ben je altijd welkom bij Winston Bistro Bar voor een hapje en een drankje! 💡 GLOW Festival Eindhoven – Acht dagen lang staat Eindhoven weer in het teken van kunst en licht tijdens GLOW. Het grootste lichtkunstfestival van Nederland vindt plaats van 12 t/m 19 november. Kom de sfeer proeven bij Winston Bistro Bar en onderbreek je GLOW-wandeling met een heerlijk diner. Foto via Rob Heijneman #Eindhoven #eindhovencity #welkomineindhoven #visiteindhoven #stratumseind #thisiseindhoven #eindhovencity #eindhoven_ehv #horeca #horecanederland #restauranteindhoven #uitetenineindhoven #horecaeindhoven #bareindhoven #bar #cafeeindhoven #visitbrabant #weekendjeweg #bedandbreakfastnederland #bedandbreakfast #brabant #vakantie #wegineigenland #eindhovenhoreca #eindhovenhotspot #winstonbistrobar #marathoneindhoven #gloweindhoven #ddw