B&B

Een prachtige B&B in Eindhoven voor een onvergetelijke herinnering

Brengt u een bezoek aan Eindhoven of omgeving? Als u optimaal wilt genieten van uw bezoek aan deze mooie stad, boek dan een B&B in Eindhoven. Hiervoor kunt u terecht bij Winston Bed & Breakfast. Wij zijn geaccommodeerd in een straat die tot het hart van het Eindhovense uitgaansleven behoort. Wij zijn gevestigd in een prachtig monumentaal en gerenoveerd pand uit de 18e eeuw. Wilt u boeken voor één of meerdere nachten? Voor één persoon, twee personen of voor een gezin? Wij heten u van harte welkom!


Neem een kijkje in Winston B&B:

De kamers liggen op hoger gelegen verdiepingen welke bereikbaar zijn via een trapopgang. In het gebouw is geen lift aanwezig. Ontbijt is inbegrepen in de kamerprijs en kan niet in mindering worden gebracht.

Het is niet mogelijk om extra bedden te plaatsen in de kamers tevens beschikken wij niet over kinderbedjes of kinderstoelen.

Eenpersoonskamer

Er zijn vier eenpersoonskamers beschikbaar in onze accommodatie. Deze liggen zowel op de eerste als de tweede verdieping. Alle eenpersoonskamers zijn ingericht met een eenpersoonsbed, koelkast, smart-tv, wastafel en föhn. Beddengoed en handdoeken zijn beschikbaar. Sanitaire voorziening (douche/toilet) bevinden zich op de eerste verdieping en zijn beschikbaar voor alle gasten.

Tweepersoonskamer

Voor twee personen hebben we in totaal twee kamers, een op de eerste verdieping en een op de tweede verdieping. De tweepersoonskamers zijn ingericht met twee losse eenpersoonsbedden, koelkast, smart-tv, wastafel en föhn. Beddengoed en handdoeken zijn beschikbaar. Sanitaire voorziening (douche/toilet) bevinden zich op de eerste verdieping en zijn beschikbaar voor alle gasten.

Familiekamer

Winston B&B beschikt over één kamer geschikt voor 4 personen en twee kamers geschikt voor vijf personen. Deze familiekamers zijn ingericht met een eenpersoonsbedden, koelkast, smart-tv, wastafel en föhn. Beddengoed en handdoeken zijn beschikbaar. Sanitaire voorziening (douche/toilet) bevinden zich op de eerste verdieping en zijn beschikbaar voor alle gasten.

Faciliteiten

Alle kamers zijn voorzien van

  • Eenpersoonsbed(den)
  • Koelkast
  • Smart TV
  • Badjas
  • Föhn
  • Wastafel
  • Beddengoed
  • Handdoek(en)

Op de eerste verdieping zijn de douches en toiletten, welke gebruikt kunnen worden door alle gasten. In alle douches is zeep aanwezig.

Check-in is mogelijk vanaf 15:00uur
Checkout kan tot 10:30uur

Ontbijt

Elke ochtend bieden wij een Hollands ontbijt aan voor onze gasten in de ruimte op de begane grond:
Maandag-vrijdag: 8:00-9:30 uur
Zaterdag-zondag: 9:00-10:30 uur

Parkeren

Onze accommodatie heeft geen eigen parkeerplaatsen of fietsenstalling. Op loopafstand ligt Q-park ‘Stadhuisplein’ of ‘Heuvel’. Tevens is op loopafstand fietsenstalling ‘Heuvel’ welke overdekt en bewaakt is.

Activiteiten

Voor tips en activiteiten kijk op de ACTIVITEITEN pagina.

Volg ons op Instagram

@winstoneindhoven
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3369447119777797