Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn van toepassing op de totstandkoming van alle reserveringen en boekingen, als mede op alle aanbiedingen van Winston B&B. Door te boeken en te verblijven in een van de door ons aangeboden kamers, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld.

Tarieven & aanbiedingen

Alle vermelde tarieven zijn afhankelijk van beschikbaarheid en kunnen wijzigen. Prijzen zijn ook afhankelijk van het aantal nachten. Speciale aanbiedingen zijn beperkt geldig en is altijd onder voorbehoud van beschikbaarheid. Hoewel wij streven om te allen tijde de correctheid van de gegevens te waarborgen kan Winston B&B niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of omissies en behoudt zich het recht om informatie aan te passen / te corrigeren.

Boekingen via andere online aanbieders

Houd er rekening mee dat andere bepalingen, voorwaarden & annuleringsvoorwaarden gelden met betrekking tot alle boekingen via Online Travel Agencies. Lees aandachtig de voorwaarden die gelden voor deze sites.

Algemeen

 • Winston B&B is niet aansprakelijk voor schade en/of letsel, verlies of diefstal van eigendommen van gasten.
 • Alle schade en ongevallen dienen direct aan de manager van Winston B&B te worden gemeld. Winston B&B behoudt zich het recht om gasten zonder waarschuwing of verdere uitleg en zonder terugbetaling van (on)kosten te weigeren of weg te sturen, wanneer zij zich niet volgens de gestelde algemene voorwaarden gedragen.
 • Winston B&B is gerechtigd op ieder moment zonder opzegtermijn de overeenkomst voor het verblijf van de kamer te beëindigen wanneer de gast de huisregels bij herhaling overtreedt, dan wel zich anderszins zodanig gedraagt dat de orde en de rust bij overige gasten kan worden of wordt verstoord. Gasten die om deze redenen worden geweigerd of weg gestuurd hebben geen recht op restitutie op de afgesproken betaling.
 • Alle schade die is veroorzaakt door gasten die verblijven bij Winston B&B zal financieel worden verhaald op de gasten die hiervoor verantwoordelijk zijn.
 • De gemeente Eindhoven verleent geen toestemming om Winston B&B als BRP adres te gebruiken.

Huisregels

 • De voordeur en kamer(s) zijn alleen toegankelijk met een code die toegang geven tot het elektronische slot, wat op alle deuren in Winston B&B zit.
 • De codes worden versterkt op de dag van aankomst.
 • Roken is NIET toegestaan binnen de accommodatie.
 • Huisdieren zijn NIET toegestaan.
 • Winston B&B maakt gebruik van camera bewaking.
 • De camera bewakingsbeelden kunnen worden gebruikt wanneer er bewijsmaterialen nodigen zijn in het geval van vandalisme, inbraak, geweld of andere wettelijke overtredingen.

Reserveringen & boekingen

Wanneer u reserveert bij Winston B&B, zullen er nooit aanvullende reserveringskosten worden gevraagd, tenzij dit nadrukkelijk anders is afgesproken. Reserveringen kunnen online, mondeling, per telefoon of per e-mail gemaakt worden. Winston B&B dient de gemaakte reservering altijd te bevestigen. Zonder deze bevestiging is uw boeking niet definitief.

Wanneer u een of meerdere kamers boekt bij Winston B&B, gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Betaling

 • Betaling dient te geschieden bij aankomst bij Winston B&B.
 • Betaling geschiedt altijd in Nederlandse courant (EURO). Betalingen kunnen in contanten, per bankpas of per creditcard worden gedaan.
 • Wijzigingen in het BTW-tarief worden te allen tijde aan de gast doorberekend.

Wanneer er een betaling per factuur plaatsvindt, verwachten we dat deze binnen 5 dagen (internationaal) of 14 dagen (nationaal) is voldaan. Indien wij geen betaling ontvangen binnen het gestelde termijn wordt de betaling uitbesteed aan een incassobureau. Wij verzoeken u het factuurbedrag over te maken o.v.v. factuurnummer naar IBAN: NL41 INGB 0007 8023 50 ten name van Winston B&B.

Annulering & No-show

Indien een gast de gemaakte boeking niet kan nakomen, verzoeken wij de gast ons zo snel en volledige mogelijk in te lichten. Annuleringen worden geaccepteerd tot 24 uur voor geboekte aankomstdatum, tenzij dit nadrukkelijk anders is afgesproken. Voor annuleringen binnen 24 uur voor aankomstdatum of op de dag zelf wordt 100% van de afgesproken prijs gerekend. In geval van no-show wordt tevens 100% van het reserveringsbedrag in rekening gebracht.

Aankomst & Vertrek

 • Gasten kunnen tussen 15:00 en 23:00 inchecken op de dag van aankomst, tenzij dit nadrukkelijk anders is afgesproken. De voordeur en kamer(s) zijn alleen toegankelijk met een code die toegang geven tot het elektronische slot, wat op alle deuren in Winston B&B zit.
 • De codes worden versterkt op de dag van aankomst. Gasten dienen op de dag van vertrek vóór 11:00 uur uit te checken, tenzij dit nadrukkelijk anders is afgesproken.
 • Wanneer gasten eerder vertrekken dan afgesproken, bieden wij geen restitutie op het totale bedrag.

Ontbijt

Het ontbijt wordt aangeboden:
maandag-vrijdag: tussen 8:00-10:00 uur
zaterdag-zondag: tussen 9:00-11:00 uur

Volg ons op Instagram

@winstoneindhoven
𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁𝘀 • Eindhoven is een bruisende stad waar veel te beleven valt! Zo staan er de komende tijd weer een aantal mooie evenementen op de planning. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. 👇

🍺 Jeu de Bier – Kom een potje jeu de boulen en een drankje drinken tijden Jeu de Bier! Zondag 25 september a.s. wordt het achterste deel van het Stratumseind omgetoverd tot Jeu de Boules-toernooi plus bierfestival. Georganiseerd door ons, samen met @belgbiercafeeindhoven, @boulesbitesbareindhoven, @feestfabriekeindhoven en @sportsbardugout. Naast de vele bieren, kun je ook genieten van onze signature cocktails, hapjes én live muziek. Meld je aan via bit.ly/jeu-de-bier 

🏃 Marathon Eindhoven – Bekijk de Marathon van dichtbij bij Winston Bistro Bar. Op zondag 9 oktober komen de renners langsrennen, dus Winston Bistro Bar is dé plek om ze te komen aanmoedigen. Wij zorgen voor de drankjes, gezelligheid en vanaf 14:00 uur muziek van DJ Joey Festa. Wie kom jij aanmoedigen? 

🎨 Dutch Design Week – Hét Eindhovense designevenement komt er weer aan. Van 22 t/m 30 oktober kun je werk van meer dan 2.600 ontwerpers bekijken tijdens het grootste designevenement van Noord-Europa. Tussen het designkijken door ben je altijd welkom bij Winston Bistro Bar voor een hapje en een drankje!

💡 GLOW Festival Eindhoven – Acht dagen lang staat Eindhoven weer in het teken van kunst en licht tijdens GLOW. Het grootste lichtkunstfestival van Nederland vindt plaats van 12 t/m 19 november. Kom de sfeer proeven bij Winston Bistro Bar en onderbreek je GLOW-wandeling met een heerlijk diner.

Foto via Rob Heijneman

#Eindhoven #eindhovencity #welkomineindhoven #visiteindhoven #stratumseind #thisiseindhoven #eindhovencity #eindhoven_ehv #horeca #horecanederland #restauranteindhoven #uitetenineindhoven #horecaeindhoven #bareindhoven #bar #cafeeindhoven #visitbrabant #weekendjeweg #bedandbreakfastnederland #bedandbreakfast #brabant #vakantie #wegineigenland #eindhovenhoreca #eindhovenhotspot #winstonbistrobar #marathoneindhoven #gloweindhoven #ddw
𝗘𝘃𝗲𝗻𝘁𝘀 • Eindhoven is een bruisende stad waar veel te beleven valt! Zo staan er de komende tijd weer een aantal mooie evenementen op de planning. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet. 👇 🍺 Jeu de Bier – Kom een potje jeu de boulen en een drankje drinken tijden Jeu de Bier! Zondag 25 september a.s. wordt het achterste deel van het Stratumseind omgetoverd tot Jeu de Boules-toernooi plus bierfestival. Georganiseerd door ons, samen met @belgbiercafeeindhoven, @boulesbitesbareindhoven, @feestfabriekeindhoven en @sportsbardugout. Naast de vele bieren, kun je ook genieten van onze signature cocktails, hapjes én live muziek. Meld je aan via bit.ly/jeu-de-bier 🏃 Marathon Eindhoven – Bekijk de Marathon van dichtbij bij Winston Bistro Bar. Op zondag 9 oktober komen de renners langsrennen, dus Winston Bistro Bar is dé plek om ze te komen aanmoedigen. Wij zorgen voor de drankjes, gezelligheid en vanaf 14:00 uur muziek van DJ Joey Festa. Wie kom jij aanmoedigen? 🎨 Dutch Design Week – Hét Eindhovense designevenement komt er weer aan. Van 22 t/m 30 oktober kun je werk van meer dan 2.600 ontwerpers bekijken tijdens het grootste designevenement van Noord-Europa. Tussen het designkijken door ben je altijd welkom bij Winston Bistro Bar voor een hapje en een drankje! 💡 GLOW Festival Eindhoven – Acht dagen lang staat Eindhoven weer in het teken van kunst en licht tijdens GLOW. Het grootste lichtkunstfestival van Nederland vindt plaats van 12 t/m 19 november. Kom de sfeer proeven bij Winston Bistro Bar en onderbreek je GLOW-wandeling met een heerlijk diner. Foto via Rob Heijneman #Eindhoven #eindhovencity #welkomineindhoven #visiteindhoven #stratumseind #thisiseindhoven #eindhovencity #eindhoven_ehv #horeca #horecanederland #restauranteindhoven #uitetenineindhoven #horecaeindhoven #bareindhoven #bar #cafeeindhoven #visitbrabant #weekendjeweg #bedandbreakfastnederland #bedandbreakfast #brabant #vakantie #wegineigenland #eindhovenhoreca #eindhovenhotspot #winstonbistrobar #marathoneindhoven #gloweindhoven #ddw