B&B hotel Eindhoven

Een uniek B&B hotel in Eindhoven

Wilt u kennismaken met de stad Eindhoven? Eindhoven is een bruisende stad waar u terecht kunt voor kunst, cultuur, winkelen of uitgaan. En uiteraard ook het jaarlijkse carnaval is in Eindhoven een heel gebeuren. Neem dan ook niet abrupt afscheid van Eindhoven, maar sluit de dag ontspannen af in een B&B hotel in Eindhoven. Bij Winston Bed & Breakfast bent u zeker aan het juiste adres.

Wij heten graag welkom in ons monumentale pand in Eindhoven. Of u nu in uw eentje komt, als koppel of met uw hele gezin, voor iedere bezoeker hebben wij plek. Dit is ook het unieke aan ons B&B hotel in Eindhoven, wij hebben zelfs familiekamers voor vier of vijf personen.

Wij verwelkomen u graag bij Winston Eindhoven en wensen u een aangenaam verblijf toe!

Neem een kijkje in Winston B&B:

Neem een kijkje in Winston Bar

Kamer reserveren Tafel reserveren

Goede voorzieningen in ons hotel B&B in Eindhoven

Wanneer u een kamer boekt in onze hotel B&B in Eindhoven, dan hoeft het u aan luxe niet te ontbreken. Ons hele pand is gerenoveerd, zodat u een kamer krijgt die aan de eisen van de huidige tijd voldoen. Wij hebben één- en tweepersoonskamers en familiekamers, met voor iedere gast een eigen éénpersoonsbed. Alle kamers hebben een grote koelkast en een smart-tv. Ook hangt er voor u een badjas klaar, zodat u direct kunt ontspannen.

Als B&B hotel in Eindhoven heet Winston Bed & Breakfast u van harte welkom

Zoekt u een hotel of B&B in Eindhoven voor uw aankomende bezoek? Boek dan een kamer in Winston Bed & Breakfast. Wij hebben kamers voor één of twee personen, maar ook als u met het gezin naar Eindhoven komt, kunt u familiekamer boeken. U kunt heel gemakkelijk direct uw gewenste kamer boeken via onze website. Vul hiervoor de data van aankomst en vertrek in en het aantal personen, dan ziet u direct de beschikbaarheid. Heeft u vragen over onze bed & breakfast en onze faciliteiten? Neem dan contact met ons op, wij beantwoorden graag uw vragen.

REVIEWS

Volg ons op Instagram

@winstoneindhoven
Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3369447119777797