B&B Eindhoven omgeving

Zoekt u een B&B in Eindhoven en omgeving?

Kent u de stad Eindhoven al een beetje of bent u voor de eerste maal op bezoek? Misschien dat u Eindhoven voor zakelijke doeleinden bezoekt? Als u een drukke dag achter de rug hebt en geen zin om nog lang in de auto terug naar huis te zitten, boek dan een B&B in Eindhoven of omgeving.

Dit stelt u in staat om de dag ontspannen te eindigen en u maakt kennis met de Brabantse gastvrijheid. Voor een stijlvolle B&B in Eindhoven en omgeving, is een bezoek aan Winston Bed & Breakfast zeker de moeite waard.

Wij verwelkomen u graag bij Winston Eindhoven en wensen u een aangenaam verblijf toe!

Neem een kijkje in Winston B&B:

Neem een kijkje in Winston Bar

Kamer reserveren Tafel reserveren

De goed voorziene kamers in Winston Bed & Breakfast

Wanneer u een verblijf boekt in Winston Bed & Breakfast, dan mag u zich verheugen op goed ingerichte kamers. Met hoeveel personen u ook bent, wij hebben voor iedere gast een eigen éénpersoonsbed ter beschikking. Uiteraard inclusief beddengoed en handdoeken. Wij hangen op uw kamer een badjas zodat u zich zo ontspannen mogelijk voelt. U geniet van een smarttelevisie en in de koelkast kunt u uw gekoelde dranken kwijt. U kunt zich opfrissen aan de wastafel en wij hebben ook een föhn ter beschikking. Voor het sanitair gaat u naar de eerste verdieping. Hier vindt u de douches en toiletten die door de gasten gebruikt mogen worden.

Winston Bed & Breakfast is uw B&B in de omgeving van Eindhoven

Zoekt u een mooie en stijlvolle B&B in de omgeving van Eindhoven? Met Winston Bed & Breakfast maakt u een goede keuze. Wij zijn gevestigd op een mooie locatie in Eindhoven, met het Eindhovense uitgaansleven om ons heen. Ons monumentale en statige pand uit 1700 is prachtig gerestaureerd en hierdoor kunnen wij u een keuze aanbieden uit maar liefst negen kamers, van een éénpersoonskamer, een tweepersoonskamer tot een familiekamer. Wilt u direct boeken? Dan kan dit via onze website en bel of e-mail ons gerust als u nog vragen heeft.

REVIEWS

Volg ons op Instagram

@winstoneindhoven